TECHNISCHE INFORMATIE

Wat is er nodig voor de installatie?

Wateraansluiting

Het enige wat je nodig hebt om de mobiele badkamer aan te sluiten, is een standaardformaat kraan. Het is verbluffend eenvoudig: sluit gewoon de kraan aan en ervaar direct het gemak van een functionerende badkamer.

Afvoer

Met onze mobiele badkamers gaan we verder dan alleen het leveren van basisvoorzieningen. Inbegrepen bij elke eenheid een vermaalpomp met afvoerdarm van 25mm zodoende alles éénvoudig wegloopt.

Elektriciteit

Een standaard elektriciteitsvoorziening van minstens 20 ampère is alles wat je nodig hebt om onze mobiele badkamers volledig operationeel te maken.

Wat is aanwezig in de badkamers?

Elke unit beschikt over een zeer ruime inloopdouche, wastafel met spiegel en toilet. Alles mooi en degelijk afgewerkt. Door de compacte afmeting en beperkt gewicht zijn ze vrijwel overal inzetbaar. De badkamers zijn voorzien van verwarming, en dus perfect bruikbaar gedurende het ganse jaar.

Praktische informatie en prijzen

Je kan onze standaard mobiele badkamer huren per week (vrijdag tot vrijdag) voor € 160, of per weekend voor € 80. De comfort badkamer is beschikbaar voor € 230 per week.

Contacteer ons voor een offerte op maat:
0475/26 59 51.